دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
رویترز گزارش داد

اعراب اسرائیل به دنبال تحریم انتخابات رژیم صهیونیستی

جوانان فلسطینی در پاسخ به تصویب قانون تبعیض آمیز در پارلمان فلسطین اشغالی، اعراب ساکن این سرزمین را به تحریم انتخابات پارلمانی دعوت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 05
کد خبر: ۷۸۱۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، به‌دنبال تصویب قانونی در فلسطین اشغالی که اعراب را به شهروند درجه دو تبدیل کرده است، شماری از شهروندان جوان عرب در فلسطین اشغالی طی فراخوانی از اقلیت اعراب این سرزمین خواستند انتخابات پارلمانی روز پنج‌شنبه را تحریم کنند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، طرفداران تحریم انتخابات پارلمانی که اغلب به‌عنوان فلسطینی شناخته می‌شوند، در سال‌های گذشته بارها برای تحریم انتخابات در فلسطین اشغالی تلاش کردند. اما این‌بار آن‌ها می‌گویند به قانونی  اعتراض دارند که توسط پارلمان رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۸ تصویب شده است و فقط  یهودی‌ها را واجد حق تعیین سرنوست در «دولت-ملت» یهود می‌شناسد.

با این حال سران احزاب عرب در فلسطین اشغالی در تلاشند اعراب این منطقه را پای صندوق رأی بکشند.

«جول الیاس» دانش‌آموز ساکن شهر «حیفا» است که جمعیتی شامل اعراب و یهودی‌ها را دارد. این جوان فلسطینی که بروشورهایی را در محله عرب‌نشین «وادی نیسناس» پخش می‌کند گفت: «این تلاشی برای تحریم بدنه‌ای است که تلاش دارد هویت فلسطینی ما را پاک کند».

نتانیاهو ماه مارس سال جاری میلادی با اشاره به قانون تصویب شده در پارلمان، در حساب «اینستاگرام» خود نوشت: «اسرائیل کشوری برای همه شهروندان نیست».

طبق ارقام منتشر شده توسط اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی در آغاز سال ۲۰۱۹، از جمعیت حدوداً ۹ میلیون نفری فلسطین اشغالی، ۱.۹ میلیون نفر عرب هستند.
ارسال نظر
آخرین اخبار